TILIPALVELU SAARELA

pelissä roppakaupalla kokemusta

YRITYS

Tilitoimisto – Yrittäjän tukena

Tilitoimistomme on Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

Työntekijöillämme on vakaa ja laaja osaamisala taloushallinnosta. Joukkoomme kuuluu myös KLT- sekä erikoisammattitutkinnon suorittaneita ammattilaisia. Tilitoimisto ympäristössä kehitytään jatkuvasti alan koulutuksissa ja teemme myös tiivisti yhteistyötä alan huippukouluttajien, sekä ohjelmistojen kanssa.

Tilipalvelu Saarelan asiakaspiiriin kuuluu kaikki yritysmuodot, yritysten koot vaihtelevat muutaman tuhannen euron liikevaihdosta muutaman miljoonan euron liikevaihtoon.

Taloushallinnon palveluihimme sisältyy palkanlaskenta, kirjanpito ja tilinpäätös. Myynti- ja ostoreskontran hoito, myyntilaskutus sekä tarvittaessa myös henkilöstöhallinto kuuluvat myös palveluihimme.

Olemme kehittäneet toimintatapojamme entistä enemmän sähköisiin palveluihin, jotta asiakkaan olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta toimittaa tarvittavat tositteet tilitoimistolle. Käytössämme on useita kokonaan sähköisiä taloushallinnonjärjestelmiä, koska haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman laajalla kentällä, myös ohjelmistoissa on valinnanvaraa. Palvelemme myös edelleen täysin paperisia asiakkaita, vaikka yritysmaailma sähköistyy.

Kysy sinua palvelevasta ratkaisustamme!


Tilitoimisto palvelee alueella Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Kerava ja Sipoo

Tilitoimisto palvelee alueella Uusimaa, Tuusula, Järvenpää, Kerava ja Sipoo

KAIKKI PALVELUMME

Saat meiltä seuraavat palvelut

KIRJANPITO

kirjanpito tuusula uusimaa

PALKANLASKENTA

palkanlaskenta markus spiske

VERONEUVONTA

veroneuvonta

DIGITIIMI

tilitoimisto tuusula uusimaa

Toimistomme

Hanslankarintie 15 B

04500 Kellokoski

Soita