TILIPALVELU SAARELA

pelissä roppakaupalla kokemusta

YRITYS

Tilitoimisto – Yrittäjän tukena

Tilitoimisto on Outi Saarelan perustama vuonna 1991, josta olemme laajentuneet kahdeksan ammattilaisen tilitoimistoksi. Tänä vuonna juhlimmekin 30 vuotista taivalta.

Työntekijöillämme on laaja osaamisala taloushallinnosta. Joukkoomme kuuluu myös KLT- sekä erikoisammattitutkinnon suorittaneita ammattilaisia. Tilitoimisto ympäristössä kehitytään jatkuvasti alan koulutuksissa ja teemme myös tiivisti yhteistyötä Finagon kanssa.

Tilipalvelu Saarelan asiakaspiiriin kuuluu kaikki yritysmuodot, yritysten koot vaihtelevat muutaman tuhannen euron liikevaihdosta muutaman miljoonan euron liikevaihtoon.

Taloushallinnon palveluihimme sisältyy palkanlaskenta, kirjanpito ja tilinpäätös. Myynti- ja ostoreskontran hoito, myyntilaskutus sekä henkilöstöhallinto kuuluvat myös palveluihimme.

Olemme kehittäneet toimintatapojamme entistä enemmän sähköisiin palveluihin, jotta asiakkaan olisi mahdollisimman helppoa ja mutkatonta toimittaa tarvittavat tositteet tilitoimistolle. Käytössämme on kokonaan sähköinen taloushallinnonjärjestelmä Procountor.

KAIKKI PALVELUMME

Saat meiltä seuraavat palvelut

KIRJANPITO

kirjanpito tuusula uusimaa

PALKANLASKENTA

palkanlaskenta markus spiske

VERONEUVONTA

veroneuvonta

DIGITIIMI

tilitoimisto tuusula uusimaa

Toimistomme

Hanslankarintie 15 B

04500 Kellokoski

Soita